Gietvloeren showroom bezoeken? Creativefloors.nl

Creative Floors heeft zowel in de provincie Zuid-Holland in Dordrecht als in Noord-Brabant in Maashorst een showroom. Zo kun je zelf kiezen welke locatie je komt bezoeken om een impressie te krijgen van onze gietvloeren showroom. In een sfeervolle ambiance presenteren wij de verschillende opties voor de gietvloeren. Zo krijg je direct een goed beeld van de mogelijkheden.

Showroom gietvloeren

Tijdens een bezoek aan onze gietvloer showroom kun je diverse gietvloeren bekijken. Zo krijg je direct een goed beeld van de mogelijkheden. Natuurlijk voorzien we je van advies over de vloer die het beste bij jouw wensen en situatie aansluit. We zijn geen franchise organisatie, maar we leggen onze vloeren zelf. Om je zo goed mogelijk van persoonlijk advies te voorzien, zijn wij uitsluitend geopend op afspraak. Hierdoor kunnen we elke klant de juiste aandacht kunnen geven. Op vrijdag en zondag zijn wij gesloten.

Persoonlijk advies gesprek

Als je vooraf een prijsopgave verzoekt, ontvang je daarna gratis een gietvloer advies in één van onze showrooms. Zo heb je al een idee van wat de kosten zijn. Een afspraak voor een persoonlijk advies duurt gemiddeld 1 uur. We nemen graag jouw wensen door. En in onze gietvloer showroom kun je zelf voorbeelden zien van de mogelijkheden. Elke woonsituatie is anders. De ondergrond, de wensen en de mogelijkheden. Het komt voor dat een gietvloer niet toepasbaar is. We nemen tijdens een bezoek aan onze showroom voor gietvloeren alles door.

OFFERTE AANVRAGEN