Direct uw prijs

CREATIVE CONCRETO (woonbeton)

Wat een uitstraling! Een moderne look voor je interieur, maar met een levend karakter. Door het gebruik krijgt de cementlook meer pit. Privé en professioneel. En dat alles duurzaam en zacht voor het milieu. CREATIVE CONCRETO (woonbeton) : op basis van 85% natuurlijke mineralen. De robuuste ondergrond voor uw industriële inrichting.

Een stoere look

De minerale CREATIVE CONCRETO gietvloer is geschikt voor divers gebruik. Deze gietvloer is naadloos, duurzaam en heeft zoals elk natuurproduct een uniek karakter. Jouw interieur krijgt een krachtige basis: verkrijgbaar in een reeks van 12 intense kleuren.

Zien, voelen, testen?

Ervaar onze gietvloeren: kom kijken, voelen en testen. Een vloer beleven kan natuurlijk het beste in het echt. We helpen je graag met jouw wensen.

> Bezoek onze online showroom
> Neem contact op voor meer info of een afspraak

Karakteristieken

CREATIVE CCONCRETO is samengesteld uit natuurlijke materialen. Eigenschappen zoals pinholes, pigmentvlekjes, bruisplekken en kleurverschillen horen bij de karakteristieken van het product en worden niet beschouwd als gebrek.

  • Pinholes zijn minuscule gaatjes in het vloeroppervlak
  • Tintverschillen in de vorm van vegen of druppels ten gevolge van het werken met de spaan
  • Kleurvlekjes door pigment- of polymeerconcentraties of roestdeeltjes
  • Door het ambachtelijke proces kunnen spaanslagen en spaanaanzetten in de vorm van reliëf zichtbaar zijn.

De kleur van de CREATIVE CONCRETO wordt mede bepaald door het natuurlijk basismateriaal. Een uitgekozen kleur is indicatief en kan afwijken van het getoonde monster.

CREATIVE CONCRETO is ondergrond volgend. Ondervloeren zijn niet geheel vlak waardoor kiertjes zichtbaar kunnen zijn bij het plaatsen van de plinten achteraf. Dit kunt u, indien gewenst, corrigeren met kit.

De kans op haarscheurtjes als gevolg van krimp in CREATIVE CONCRETO is aanwezig.

Een CREATIVE CONCRETO vloerafwerking heeft 28 dagen na aanbrengen 90% van zijn eindsterkte bereikt, de volledige eindsterkte is bereikt na 6 maanden. Gedurende de eerste 28 dagen wijzen we u er dan ook op behoedzaam te zijn en puntbelasting te vermijden.

Door regelmatig het onderhoudsmiddel toe te voegen worden de poriën dichter en zal de kans op vlekvorming verminderen.
Normaal onderhoud: stofzuigen, stofwissen (swiffer) en dweilen met water of bij hardnekkig vuil met onderhoudsmiddel.
Het wordt aangeraden om met zachte borstel te stofzuigen, en speciale rubber wieltjes/pootjes onder stoelen en tafels te plaatsen om krassen te voorkomen.

De bovenstaande verschijnselen maken de CREATIVE CEMENT vloer tot een unieke gietvloer. Zij vormen geen gebrek, maar geven de vloer zijn eigen charme.

Technische specificaties CREATIVE CONCRETO (woonbeton)

CREATIVE CONCRETO is een gietvloer met betonuitstraling. Het is een naadloze, gepolijste gietvloer met daar overheen 3 afwerklagen. De gemiddelde dikte is 3 millimeter. CREATIVE CONCRETO is een hoogwaardig hard natuurproduct. Meer voordelen: anti-allergisch, slijtvast en oplosmiddelvrij.

Waar toe te passen

Thuis: woonkamer, keuken, slaapkamer
Professioneel: winkel, bedrijfspand, showroom

> Algemeen schoonmaakadvies kunststof gietvloeren
> Veelgestelde vragen

Showrooms Creative Floors

Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren en aan een gietvloer te helpen, hebben wij twee showrooms in het land. Je kunt hier, alleen op afspraak, langs komen voor advies. En natuurlijk om voorbeelden van onze gietvloeren te zien. Ontdek hier alles over onze showroom in Dordrecht. Of lees meer over onze showroom in Landerd.

Showroom Dordrecht

In Dordrecht, Zuid-Holland, bevindt onze showroom zich aan Toermalijnring 1100 (tegenover de Makro). Een afspraak om langs te komen kun je telefonisch maken via (078) 20 49 367 of stuur een bericht naar mail@creativefloors.nl. Het is helaas niet mogelijk om zonder afspraak de showroom Dordrecht te bezoeken.

Showroom Landerd

In de provincie Noord-Brabant hebben we een showroom in Landerd. Je kunt een afspraak maken om ons te bezoeken aan de Graspeel 35. Zonder afspraak is het helaas niet mogelijk om bij de Showroom Landerd langs te komen. Ons telefoonnummer is (0486) 70 02 06, je kunt ook een bericht sturen naar mail@creativefloors.nl.

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 – 17.00 uur geopend en vrijdag gesloten. Op zaterdag zijn de openingstijden tussen 9.00 – 14.00 uur. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Prijsaanvraag