Direct uw prijs

CREATIVE PU UV DUO Betonlook

Betonlook vloer

Denk in eenheid. Als je de ruimte binnenkomt, is het direct een geheel. Strak, naadloos en krachtig. Een geweldige basis om jouw creatieve stijl tot z’n recht te laten komen. Met een betonlook vloer geef je je interieur een prachtige, gemêleerde aanblik. Uitnodigend en om eindeloos op te variëren. Met een betonlook vloer kies je voor een moderne look in de kamer met een stoer en robuust uiterlijk. Ondanks zijn industriële uitstraling is de betonlook vloer comfortabel en voelt deze warm aan.

Kenmerken betonlook vloer

Onze betonlook vloer is een PU UV Duo gietvloer betonlook. Dat wil zeggen dat het een kunststof polyurethaan gietvloer is. We leggen de gietvloer in bestaande woningen, appartementen, boerderijen als ook in bijvoorbeeld nieuwbouw woningen. De betonlook vloer kan in elke ruimte in huis gelegd worden, waaronder de woonkamer, de badkamer en de keuken. Je kunt de betonlook gietvloer in combinatie met vloerverwarming gebruiken. Hij heeft namelijk een geringe dikte van slechts 3-4,5mm. Ook zal de gietvloer bijdragen aan de geluidsreductie in de woning. De gietvloer komt altijd tot zijn recht in combinatie met elke stijl interieur.

De kracht van de gietvloer zit in zijn kenmerkende eigenschappen:

 • Naadloos
 • Vloeistofdicht
 • Met nivellerend vermogen
 • Elastisch
 • Hygiënisch
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Slijtvast
 • Geluiddempend vermogen
 • Lange levensduur
 • Kleurvast
 • UV-bestendig
 • Verkrijgbaar in bijna alle kleuren
 • Voelt comfortabel en warm aan
 • Te combineren met vloerverwarming
 • Kan over bestaande vloer gelegd worden

 

Vraag nu gelijk een gratis betonlook gietvloer offerte aan!

>> Klik hier voor een gratis offerte

>> Wil je een nauwkeurige offerte, maak dan een afspraak met ons

Kleuren betonlook vloeren

Onze PU betonlook gietvloer is in bijna alle kleuren (RAL, NCS, Sikkens kleuren) verkrijgbaar. En hij verkleurt niet met zon- en/of daglicht. Je kunt kiezen voor een egale kleur of een vloer met kleurschakeringen door het mengen van 2 kleuren. Doordat je zelf de kleur kunt kiezen, zorg je ervoor dat de gietvloer met betonlook perfect in jouw interieur past.

betonlook vloer kleuren

Duurzame vloer die niet verkleurt

Onze gietvloer betonlook behoort tot de duurzame varianten. Dit doordat de betonlook vloer kleurvast is en niet verkleurt als gevolg van UV-stralen. Dit is tegenstelling tot een aromatische polyurethaan betonlook gietvloer. Deze ziet er in eerste instantie hetzelfde uit, maar is niet UV-bestendig. Vooral als je de betonlook vloer in een ruimte legt waar veel licht binnenvalt, zal een eventuele verkleuring sneller en meer opvallen. Kies daarom voor een kleurvaste gietvloer van Creative Floors!

Tips voor de bescherming en het onderhoud van de betonlook vloer

 • Je wilt natuurlijk krassen voorkomen in je betonlook vloer. Krassen kunnen ontstaan door scherpe voorwerpen of in combinatie met gewicht van het voorwerp. Dit noemen we puntbelasting. Voorkom zoveel mogelijk krassen door een goede inloopmat waar je het vaakst binnenkomt, viltjes onder de schuivende meubels en regelmatig te swifferen of te stofzuigen. De gietvloer betonlook is qua krasbestendigheid of krasvastheid gelijk aan een tegelvloer, parketvloer en houten vloer. Ee krans valt door het strakke, naadloze oppervlak alleen iets eerder op.
 • De gietvloer is naadloos en strak. Hierdoor valt stof en vuiligheid mogelijk meer op, zeker kijkend in het strijklicht. Uiteindelijk zorgt meer swifferen van vuil en stof voor een beter leefklimaat, aangezien de vloer ook antistatisch is.
 • Een polyurethaan gietvloer is makkelijk schoon te houden en te onderhouden.
 • In principe kun je met onze Microvezel vloerwisser de gietvloer eenvoudig bijhouden. Indien de gietvloer wat smoezelig kijkt kun je de juiste dosering van een van onze reinigers met het water combineren. Op www.gietvloerwebshop.nl kun je meer lezen over schoonmaak, vlekken of bescherming van de gietvloer. Daar vind je onder meer de dagelijkse reiniger voor een wekelijkse schoonmaak en de intensieve reiniger voor het periodiek intensief schoonmaken van de betonlook vloer.

CREATIVE FLOORS gietvloeren biedt je de keuze uit verschillende typen gietvloeren voor particulier gebruik. Is onze betonlook vloer niet precies waar je naar op zoek bent? Neem dan eens een kijkje bij:
> PU gietvloer
> Woonbeton gietvloer
> Opfrisbeurt van de bestaande gietvloer

Advies voor jouw betonlook vloer

Als je interesse hebt in een betonlook vloer in jouw woning of meer informatie wenst te ontvangen over de mogelijkheden, helpen we je natuurlijk graag. Zo kun je in onze showrooms onder meer zelf voorbeelden van de betonlook gietvloeren bekijken. Zo krijg je direct een goed beeld van de mogelijkheden.
Wij hebben twee showrooms in Nederland. Het is noodzakelijk om een afspraak te maken om een bezoek te plannen. Zo weten we namelijk zeker dat we voldoende aandacht en tijd voor je hebben. Voor een bezoek aan onze showroom in Dordrecht kun je telefonisch contact opnemen met 078 – 20 49 367. Wij hebben ook een showroom in Landerd (Noord-Brabant). Hiervoor je ons bereiken op (0486) 70 02 06. Wij zijn van maandag tot en met donderdag en op zaterdag bereikbaar tussen 09.00 – 17.00 uur. Natuurlijk kun je ons ook altijd een mail sturen mail@creativefloors.nl.

 

Showrooms Creative Floors

Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren en aan een gietvloer te helpen, hebben wij twee showrooms in het land. Je kunt hier, alleen op afspraak, langs komen voor advies. En natuurlijk om voorbeelden van onze gietvloeren te zien. Ontdek hier alles over onze showroom in Dordrecht. Of lees meer over onze showroom in Landerd.

Showroom Dordrecht

In Dordrecht, Zuid-Holland, bevindt onze showroom zich aan Toermalijnring 1100 (tegenover de Makro). Een afspraak om langs te komen kun je telefonisch maken via (078) 20 49 367 of stuur een bericht naar mail@creativefloors.nl. Het is helaas niet mogelijk om zonder afspraak de showroom Dordrecht te bezoeken.

Showroom Landerd

In de provincie Noord-Brabant hebben we een showroom in Landerd. Je kunt een afspraak maken om ons te bezoeken aan de Graspeel 35. Zonder afspraak is het helaas niet mogelijk om bij de Showroom Landerd langs te komen. Ons telefoonnummer is (0486) 70 02 06, je kunt ook een bericht sturen naar mail@creativefloors.nl.

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 – 17.00 uur geopend en vrijdag gesloten. Op zaterdag zijn de openingstijden tussen 9.00 – 14.00 uur. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Prijsaanvraag