Direct uw prijs

Warning: Undefined variable $hero_image in /home/creati1q/public_html/wp-content/themes/creative_floors/template-parts/hero.php on line 17

CREATIVE PU REFRESH (opfrisbeurt)

Gietvloer coating: Creative PU Refresh

Heb je al een gietvloer maar kan die wel een opfrisbeurt gebruiken? Ben je op zoek naar een alternatief voor een gietvloer die aantrekkelijker geprijsd is? Dan kun je denken aan een gietvloer coating. Hierbij brengen we een slijtvaste beschermlaag aan over je bestaande vloer. Deze zorgt gelijk voor een nieuw en strak uiterlijk. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Waarom een gietvloer vloercoating?

Als je een PU gietvloer hebt die een opfrisbeurt nodig heeft of je wenst een andere kleur, dan raden we onze REFRESH gietvloer aan. Onze gietvloer coating is een waterdichte, naadloze toplaag die als een beschermlaag over een bestaande vloer aangebracht kan worden. We plaatsen dus niet een gehele gietvloer, maar een gietvloer nieuwe toplaag om snel de look van je vloer te veranderen. Deze coating werkt ook egaliserend, waarbij oneffenheden (deels) weggewerkt worden. Graag merken we wel op dat de gietvloer coating minder duurzaam is dan een gietvloer, doordat het een dunnere toplaag is. Hij is ook minder bestand tegen zware belasting.

Ben je op zoek naar een gietvloer? Bekijk dan onze mogelijkheden voor woonbeton, een betonlook gietvloer of een PU gietvloer.

>>> Natuurlijk kun je ook direct vrijblijvend een offerte aanvragen voor een gietvloer coating <<<

>>> Of maak een afspraak om één van onze showrooms te bezoeken <<<

Eigenschappen gietvloer coating

Onze gietvloer coating geniet dezelfde eigenschappen als onze gietvloeren. We zetten graag een aantal voordelen op een rij.

  • Naadloos
  • Vloeistofdicht
  • Beschermende eigenschappen
  • Werkt oneffenheden in de ondergrond weg
  • Makkelijk in onderhoud
  • Strakke, moderne uitstraling

Proces voor een gietvloer coating

Als je graag een gietvloer coating wilt laten aanbrengen, zullen we ten eerste de bestaande vloer in je woning bekijken. Wat is de staat hiervan? Bevat hij bijvoorbeeld beschadigingen? Als de vloer in de optimale staat is gebracht, brengen we de gietvloer nieuwe toplaag aan. Na het aanbrengen geniet je jarenlang van een strakke vloer.

gietvloer coating  gietvloer nieuwe toplaag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Creative Floors: bezoek onze showroom

Bij Creative Floors brengen we de gietvloer nieuwe toplaag zelf aan. We zijn dus geen franchise organisatie. Onze jarenlange ervaring met gietvloeren en coatings zorgt ervoor dat we je van het juiste advies kunnen voorzien. Ook bieden we begeleiding van a tot z. We maken graag een afspraak met je in één van onze showrooms. Zo weten we zeker dat we alle tijd hebben om jouw persoonlijke woon- en leefsituatie door te nemen. En je te adviseren over een gietvloer coating. Je vindt ons zowel in Dordrecht als in Landerd (regio Uden).

 

Showrooms Creative Floors

Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren en aan een gietvloer te helpen, hebben wij twee showrooms in het land. Je kunt hier, alleen op afspraak, langs komen voor advies. En natuurlijk om voorbeelden van onze gietvloeren te zien. Ontdek hier alles over onze showroom in Dordrecht. Of lees meer over onze showroom in Landerd.

Showroom Dordrecht

In Dordrecht, Zuid-Holland, bevindt onze showroom zich aan Toermalijnring 1100 (tegenover de Makro). Een afspraak om langs te komen kun je telefonisch maken via (078) 20 49 367 of stuur een bericht naar mail@creativefloors.nl. Het is helaas niet mogelijk om zonder afspraak de showroom Dordrecht te bezoeken.

Showroom Landerd

In de provincie Noord-Brabant hebben we een showroom in Landerd. Je kunt een afspraak maken om ons te bezoeken aan de Graspeel 35. Zonder afspraak is het helaas niet mogelijk om bij de Showroom Landerd langs te komen. Ons telefoonnummer is (0486) 70 02 06, je kunt ook een bericht sturen naar mail@creativefloors.nl.

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 – 17.00 uur geopend en vrijdag gesloten. Op zaterdag zijn de openingstijden tussen 9.00 – 14.00 uur. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Prijsaanvraag