Gietvloer beton collectie | Creative Floors

Ben je op zoek naar een gietvloer beton voor in je woning? Hiermee kies je voor een uitstraling die aansluit bij een industriƫle look in je interieur. Je hoeft echter niet bang te zijn dat je een koude uitstraling krijgt. Een gietvloer beton zorgt juist voor een warme sfeer met een unieke afwerking. Daarnaast is het ook mogelijk om een gietvloer in een kleur te plaatsen. Er wordt vaak gedacht dat een gietvloer beton alleen in het grijs komt, maar dat is allang niet meer het geval.

Wij leggen 3 verschillende soorten gietvloeren: woonbeton, een pu gietvloer en betonlook vloeren. Elk hebben hun eigen karakter en eigenschappen, waar we hier graag meer over vertellen. Natuurlijk adviseren we je graag welke gietvloer het beste bij je woonwensen en -eisen past.

Woonbeton gietvloer

Als je op zoek bent naar gietvloer beton met een natuurlijk basismateriaal, is woonbeton een aanrader. Hiermee kies je voor een moderne uitstraling, met een levend karakter. En een natuurgetrouwe betonlook. Deze vloer doet het uitstekend in een woning of ruimte waar de vloer de aandacht mag trekken met zijn stoere en robuuste uiterlijk. Voor onze woonbeton gietvloer kun je kiezen uit 12 intense kleuren. Zo leggen we een nieuwe gietvloer die perfect in jouw woning past.

PU gietvloer

Een PU gietvloer is gebaseerd op polyurethaan, een type vloer dat naadloos en vloeistofdicht is. Deze vloer is in vrijwel alle RAL en NCS kleuren te verkrijgen. En we kunnen zelfs in verschillende ruimtes andere kleuren aanbrengen. Daarnaast is het ook mogelijk om de kleuren gemengd aan te brengen waardoor er speels en levendig effect optreedt

Gietvloer beton: betonlook

Wij bieden ook een naadloze gietvloer beton. Deze heeft een nivellerend vermogen, is elastisch, hygiƫnisch en slijtvast. Deze betonlook vloer is in bijna alle kleuren verkrijgbaar. Ook kunnen we twee kleuren mengen voor de gietvloer beton waarin een kleurschakering ontstaat. Kies voor een uitnodigende vloer in je woning!

Showroom Landerd

In de provincie Noord-Brabant hebben we een showroom in Landerd. Je kunt een afspraak maken om ons te bezoeken aan de Graspeel 35. Zonder afspraak is het helaas niet mogelijk om een bezoek te brengen aan de showroom. Afspraak inplannen bel of mail ons dan!

Offerte aanvragen

Voordat je een afspraak maakt om onze showroom te bezoeken, adviseren we je om eerst een offerte aan te vragen zodat je een goede indicatie krijgt van de kosten. Tijdens de afspraak in onze showroom kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showroom is op afspraak geopend van maandag tot en met donderdag van 09.00 – 17.00 uur en zaterdag van 09.00 – 14.00 uur. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak.

OFFERTE AANVRAGEN