Direct uw prijs

Gietvloeren

Gietvloer beton collectie | Creative Floors

Ben je op zoek naar een gietvloer beton voor in je woning? Hiermee kies je voor een uitstraling die aansluit bij een industriële look in je interieur. Je hoeft echter niet bang te zijn dat je een koude uitstraling krijgt. Een gietvloer beton zorgt juist voor een warme sfeer met een unieke afwerking. Daarnaast is het ook mogelijk om een gietvloer in een kleur te plaatsen. Er wordt vaak gedacht dat een gietvloer beton alleen in het grijs komt, maar dat is allang niet meer het geval.

Wij leggen 3 verschillende soorten gietvloeren: woonbeton, een pu gietvloer en betonlook vloeren. Elk hebben hun eigen karakter en eigenschappen, waar we hier graag meer over vertellen. Natuurlijk adviseren we je graag welke gietvloer het beste bij je woonwensen en -eisen past.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Woonbeton gietvloer

Als je op zoek bent naar gietvloer beton met een natuurlijk basismateriaal, is woonbeton een aanrader. Hiermee kies je voor een moderne uitstraling, met een levend karakter. En een natuurgetrouwe betonlook. Deze vloer doet het uitstekend in een woning of ruimte waar de vloer de aandacht mag trekken met zijn stoere en robuuste uiterlijk. Voor onze woonbeton gietvloer kun je kiezen uit 12 intense kleuren. Zo leggen we een nieuwe gietvloer die perfect in jouw woning past.

>>> Ontdek meer over onze woonbeton gietvloeren <<<

PU gietvloeren

pu gietvloer

Een PU gietvloer is gebaseerd op polyurethaan, een type vloer dat naadloos en vloeistofdicht is. Deze vloer is in vrijwel alle RAL en NCS kleuren te verkrijgen. En we kunnen zelfs in verschillende ruimtes andere kleuren aanbrengen. Daarnaast is het ook mogelijk om de kleuren gemengd aan te brengen waardoor er speels en levendig effect optreedt.

>>> Ontdek meer over onze PU gietvloeren <<<

Gietvloer beton: betonlook

gietvloer betonlook

Wij bieden ook een naadloze gietvloer beton. Deze heeft een nivellerend vermogen, is elastisch, hygiënisch en slijtvast. Deze betonlook vloer is in bijna alle kleuren verkrijgbaar. Ook kunnen we twee kleuren mengen voor de gietvloer beton waarin een kleurschakering ontstaat. Kies voor een uitnodigende vloer in je woning!

>>> Ontdek meer over onze betonlook gietvloer beton <<<

 

 

Showrooms Creative Floors

Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren en aan een gietvloer te helpen, hebben wij twee showrooms in het land. Je kunt hier, alleen op afspraak, langs komen voor advies. En natuurlijk om voorbeelden van onze gietvloeren te zien. Ontdek hier alles over onze showroom in Dordrecht. Of lees meer over onze showroom in Landerd.

Showroom Dordrecht

In Dordrecht, Zuid-Holland, bevindt onze showroom zich aan Toermalijnring 1100 (tegenover de Makro). Een afspraak om langs te komen kun je telefonisch maken via (078) 20 49 367 of stuur een bericht naar mail@creativefloors.nl. Het is helaas niet mogelijk om zonder afspraak de showroom Dordrecht te bezoeken.

Showroom Landerd

In de provincie Noord-Brabant hebben we een showroom in Landerd. Je kunt een afspraak maken om ons te bezoeken aan de Graspeel 35. Zonder afspraak is het helaas niet mogelijk om bij de Showroom Landerd langs te komen. Ons telefoonnummer is (0486) 70 02 06, je kunt ook een bericht sturen naar mail@creativefloors.nl.

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 – 17.00 uur geopend en vrijdag gesloten. Op zaterdag zijn de openingstijden tussen 9.00 – 14.00 uur. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Prijsaanvraag