Direct uw prijs

Gietvloer Rotterdam

Wil je een nieuwe gietvloer aanschaffen? Dan kun je in Rotterdam terecht bij Creative Floors. Wij leveren voor elk huis de ideale gietvloer, afgewerkt naar jouw smaak en wensen. Wij hebben jarenlange ervaring met het leggen van gietvloeren. Deze leggen wij dan ook zelf – we zijn geen franchise organisatie. Gietvloer Rotterdam? Kies dan voor Creative Floors.

Advies gietvloer

Wil je een gietvloer voor je badkamer, de keuken, de woonkamer, een garage, het toilet of zelfs voor de hele woning? Bij ons krijg je een advies dat op jouw situatie is afgestemd. We hebben diverse soorten gietvloeren: keuze te over voor jouw interieur, passend bij elk budget en natuurlijk kun je uitzoeken wat je het allermooist vindt. CREATIVE FLOORS gietvloeren werkt voor klanten in heel Nederland. Ook in Rotterdam zijn we je met plezier van dienst!

gietvloer rotterdam

gietvloer rotterdam

Soorten gietvloer Rotterdam

Er zijn diverse soorten gietvloeren verkrijgbaar. Deze kan namelijk van verschillende materialen gemaakt worden. Bij Creative Floors bieden we hoge kwaliteit gietvloeren. Kies voor kleur, milieuvriendelijk of een stoere betonlook: CREATIVE FLOORS gietvloeren maakt een gietvloer die geheel aansluit bij jouw smaak en interieur. Onze PU gietvloeren zijn leverbaar in bijna alle kleuren. Je kiest PU MONO (egaal) of PU DUO (betonlook) en wij maken ook WOONBETON. Je kunt je bestaande gietvloer ook opfrissen met een nieuwe toplaag of andere kleur.

Polyurethaan gietvloer

PU UV MONO (egaal) of PU UV DUO (betonlook) zijn polyurethaan gietvloeren. Het is een naadloze gietvloer die uit verschillende lagen bestaat. De gemiddelde dikte is 3 millimeter. Polyurethaan is een hoogwaardig, taai elastisch kunststof product dat erg onderhoudsvriendelijk is. Verder heeft dit type gietvloer als pluspunten dat hij anti-allergisch, vloeistofdicht en zeer slijtvast is. Informeer naar de verschillende varianten: met mogelijke verkleuring na verloop van tijd of levenslang 100% kleurecht.
>>> PU UV MONO (egaal)         >>> PU UV DUO (betonlook)

Woonbeton

CONCRETO (Woonbeton) is een naadloze betoncare gietvloer. Woonbeton is een hoogwaardig, hard cementgebonden product. Het is onderhoudsvriendelijk, anti-allergisch, vloeistofdicht, reliëf (krasverhullend) en zeer slijtvast. Informeer naar de verschillende varianten: met mogelijke verkleuring na verloop van tijd of levenslang 100% kleurecht.
>>> CONCRETO (Woonbeton)

Prijs gietvloer Rotterdam

De hoge kwaliteit van een gietvloer en de lange levensduur, maakt dat dit type vloer op de lange termijn vaak goedkoper is andere typen vloeren. Wat de prijs is van een gietvloer, is afhankelijk van verschillende zaken. Zo speelt het vloeroppervlakte mee. Ook de ondergrond waarop de gietvloer geplaatst moet worden speelt een rol. Maar over het algemeen moet je rekening houden met een prijs van €80,- tot €100,- per m2. Maar meestal is het zo dat hoe groter het vloeroppervlakte hoe lager de prijs voor je gietvloer zal worden. In een persoonlijk adviesgesprek kijken we graag wat je wensen zijn en kunnen we een inschatting geven van de kosten hiervoor.

Gietvloer Rotterdam: nieuwbouw of bestaande woning

Of je nu een nieuwbouwwoning intrekt of in een bestaande woning in Rotterdam een gietvloer wilt laten leggen, we helpen je graag verder. Ook als je vloerverwarming in de woning hebt of wilt laten leggen, kan dit in combinatie met een gietvloer. Als er al een vloer in de woning ligt, kan een gietvloer hier in veel gevallen gewoon overheen gelegd worden.

In Rotterdam zijn we in verschillende appartementen en huizen geweest in onder meer de stadsdelen Rotterdam-West, Kralingen-Crooswijk, Overschie en Feijenoord. We denken graag met je mee over de juiste soort gietvloer voor jouw (nieuwe) huis. Hiervoor komen we graag bij je thuis in Rotterdam om je te adviseren over de mogelijkheden.

>>> Vraag nu vrijblijvend een richtprijs voor een gietvloer Rotterdam aan <<<

Gietvloer Rotterdam: bereikbaarheid Creative Floors

Vanuit Rotterdam is onze showroomin Dordrecht makkelijk te bereiken. In ongeveer 2o minuten ben je met de auto bij onze locatie. Je kunt het pand herkennen aan de duidelijke belettering aan de buitenkant. Voor de deur zijn parkeerplaatsen te vinden. Maak vooraf wel een afspraak om langs te komen. Dan weet je ook zeker dat we voldoende tijd hebben om jouw wensen door te nemen. En je van advies te voorzien om een passende gietvloer voor jouw woning samen te stellen.

Gietvloer showroom Rotterdam (20min)
Gietvloer showroom Rotterdam

CREATIVE FLOORS gietvloeren
Toermalijnring 1100 (tegenover de Makro)
3316 LC Dordrecht (regio Rotterdam, Drechtsteden)
T: 078 – 20 49 367 (alleen op afspraak)
E: mail@creativefloors.nl

 

Showrooms Creative Floors

Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren en aan een gietvloer te helpen, hebben wij twee showrooms in het land. Je kunt hier, alleen op afspraak, langs komen voor advies. En natuurlijk om voorbeelden van onze gietvloeren te zien. Ontdek hier alles over onze showroom in Dordrecht. Of lees meer over onze showroom in Landerd.

Showroom Dordrecht

In Dordrecht, Zuid-Holland, bevindt onze showroom zich aan Toermalijnring 1100 (tegenover de Makro). Een afspraak om langs te komen kun je telefonisch maken via (078) 20 49 367 of stuur een bericht naar mail@creativefloors.nl. Het is helaas niet mogelijk om zonder afspraak de showroom Dordrecht te bezoeken.

Showroom Landerd

In de provincie Noord-Brabant hebben we een showroom in Landerd. Je kunt een afspraak maken om ons te bezoeken aan de Graspeel 35. Zonder afspraak is het helaas niet mogelijk om bij de Showroom Landerd langs te komen. Ons telefoonnummer is (0486) 70 02 06, je kunt ook een bericht sturen naar mail@creativefloors.nl.

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 – 17.00 uur geopend en vrijdag gesloten. Op zaterdag zijn de openingstijden tussen 9.00 – 14.00 uur. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Prijsaanvraag