Direct uw prijs

Gietvloer Dordrecht

Wil je een nieuwe gietvloer in Dordrecht aanschaffen? Al velen zijn je voorgegaan bij Creative Floors. Wij leveren voor elk huis de ideale gietvloer, afgewerkt naar jouw smaak en wensen. Wil je een gietvloer voor je badkamer, keuken, woonkamer, garage, toilet of zelfs voor de hele woning? Bij ons krijg je een advies dat op jou is afgestemd. Door onze ruime ervaring en kennis kunnen we voor (bijna) iedere situatie een passende gietvloeren oplossing bieden. Wij kunnen zowel voor kleinschalige als grootschalige projecten ingezet worden. Wij zijn van alle markten thuis als het gaat om gietvloeren.

Waarom Creative Floors in Dordrecht?

We bieden diverse soorten gietvloeren. Zo kun je bij ons terecht voor een betonlook vloer, een woonbeton vloer, een pu gietvloer en een gietvloer coating. Met een coating fris je je bestaande gietvloer op met een nieuwe toplaag of een andere kleur. Bij het uitzoeken van een gietvloer kun je ook zelf de kleur kiezen. Dit is natuurlijk een belangrijk aspect om te zorgen dat deze perfect bij jouw inrichting past. Kies voor kleur, milieuvriendelijk, glans, glitter, een persoonlijke print of een stoere betonlook: Creative Floors maakt een gietvloer die de jouwe is. Keuze te over voor jouw interieur, passend bij elk budget en natuurlijk kun je uitzoeken wat je het allermooist vindt. Creative Floors werkt voor klanten in heel Nederland. Ook in Dordrecht zijn we je met plezier van dienst!

Gietvloer nieuwbouwwoning Dordrecht

Heb je een nieuwbouwwoning gekocht in Dordrecht? Of ga je zelf een huis bouwen in Dordrecht? Veel mensen kiezen in een nieuwbouwwoning voor vloerverwarming. Onze gietvloeren zijn hier ideaal mee te combineren. We denken graag met je mee over de juiste soort gietvloer voor jouw nieuwe huis.

Gietvloer Dordrecht bestaande woning

In een bestaande woning ligt er vaak een tegelvloer of een cementdekvloer met laminaat of parket. Ook hier is het toepassen van een gietvloer geen probleem. Wij kunnen jouw vloer voorzien van een geheel nieuwe look. Onze gietvloer kan zelfs over een houten ondervloer worden aangebracht. Vraag naar onze speciale richtlijnen hiervoor! We komen graag bij jou in Dordrecht kijken om te adviseren over de mogelijkheden.

Gietvloer Dordrecht showroom

Creative Floors is gevestigd in Landerd (Noord-Brabant) en Dordrecht. Voor een gietvloer in Dordrecht werken wij vanuit onze showroom aan de Toermalijnring 1100, tegenover de Makro. Onze showroom is op de hoek van een pand met meerdere bedrijven gevestigd. En je herkent het meteen aan de belettering met onze naam aan het gebouw. Voor de deur zijn parkeervakken waar je de auto kunt plaatsen. Als je met de brommer of op de fiets komt, kun je deze ook voor de deur parkeren. Wij bevinden ons op het bedrijventerrein Dordtse Kil III, wat strategisch op de as Rotterdam-Antwerpen ligt. Vanuit de historische binnenstad van Dordrecht ben je met de auto in ruim 10 minuten bij onze locatie.

Je bent op maandag tot en met donderdag en op zaterdag tussen 09.00 – 17.00 uur op afspraak welkom. Vrijdag en zondag is de showroom gesloten. Mocht je liever een afspraak in de avonduren maken, kunnen we dit in overleg natuurlijk ook plannen. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen via 078 – 20 49 367 of een mail sturen naar mail@creativefloors.nl met vermelding van de locatie Dordrecht.

Contactgegevens Creative Floors Dordrecht

CREATIVE FLOORS gietvloeren
Toermalijnring 1100 (tegenover de Makro)
3316 LC Dordrecht (Drechtsteden)
T: 078 – 20 49 367 (alleen op afspraak)
E: mail@creativefloors.nl

Elke vrijdag & zondag gesloten

 

Creative Floors ontvangt van haar klanten gemiddeld een 5/5 gebaseerd op diverse stemmen. Bekijk de reviews

 

Showrooms Creative Floors

Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren en aan een gietvloer te helpen, hebben wij twee showrooms in het land. Je kunt hier, alleen op afspraak, langs komen voor advies. En natuurlijk om voorbeelden van onze gietvloeren te zien. Ontdek hier alles over onze showroom in Dordrecht. Of lees meer over onze showroom in Landerd.

Showroom Dordrecht

In Dordrecht, Zuid-Holland, bevindt onze showroom zich aan Toermalijnring 1100 (tegenover de Makro). Een afspraak om langs te komen kun je telefonisch maken via (078) 20 49 367 of stuur een bericht naar mail@creativefloors.nl. Het is helaas niet mogelijk om zonder afspraak de showroom Dordrecht te bezoeken.

Showroom Landerd

In de provincie Noord-Brabant hebben we een showroom in Landerd. Je kunt een afspraak maken om ons te bezoeken aan de Graspeel 35. Zonder afspraak is het helaas niet mogelijk om bij de Showroom Landerd langs te komen. Ons telefoonnummer is (0486) 70 02 06, je kunt ook een bericht sturen naar mail@creativefloors.nl.

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 – 17.00 uur geopend en vrijdag gesloten. Op zaterdag zijn de openingstijden tussen 9.00 – 14.00 uur. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Prijsaanvraag