Direct uw prijs

Gietvloer Berkel en Rodenrijs

De situatie is dat er in deze woning een anhydriet ondervloer aanwezig is. Hier zijn sleuven ingefreesd en vloerverwarmingsbuizen in gelegd. CREATIVE FLOORS gietvloeren heeft een dikke laag egaline 8-10mm over de sleuven gegoten om de vloer weer vlak te krijgen.

Het doorlopen van het opstook- en afkoelprotocol van de vloerverwarming (ca. 1,5-2weken) moet eerst uitgevoerd worden. De PU UV DUO (betonlook) gietvloer kan hierna aangebracht worden. De gekozen kleur is SOFT STONE. Er is een UV matte afwerking aangebracht in 2 lagen.

Voordelen van onze PU UV DUO gietvloer:

  • Naadloos, waardoor eenvoudig schoon te maken.
  • Elastisch, waardoor dit een comfortabel gevoel geeft.
  • Hygiënisch, kortom een beter leefklimaat.

 

PU gietvloeren Berkel en Rodenrijs

PU UV MONO (egaal) of PU UV DUO (betonlook) is een polyurethaan gietvloer. Het is een naadloze gietvloer die uit verschillende lagen bestaat. De gemiddelde dikte is 3-4,5 millimeter. Polyurethaan is een hoogwaardig, taai elastisch kunststofproduct dat erg onderhoudsvriendelijk is. Meer pluspunten: anti-allergisch, vloeistofdicht en zeer slijtvast. Informeer naar de verschillende varianten: met mogelijke verkleuring na verloop van tijd of levenslang 100% kleurecht.

PU UV MONO (egaal)         PU UV DUO (betonlook)

 

 

Gietvloer showroom Berkel en Rodenrijs (ca. 30min)

CREATIVE FLOORS gietvloeren
Toermalijnring 1100 (tegenover de Makro)
3316 LC Dordrecht (regio Drechtsteden)
T: 078 – 20 49 367 (alleen op afspraak)
E: mail@creativefloors.nl

Elke vrijdag & zondag gesloten

 

Showrooms Creative Floors

Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren en aan een gietvloer te helpen, hebben wij twee showrooms in het land. Je kunt hier, alleen op afspraak, langs komen voor advies. En natuurlijk om voorbeelden van onze gietvloeren te zien. Ontdek hier alles over onze showroom in Dordrecht. Of lees meer over onze showroom in Landerd.

Showroom Dordrecht

In Dordrecht, Zuid-Holland, bevindt onze showroom zich aan Toermalijnring 1100 (tegenover de Makro). Een afspraak om langs te komen kun je telefonisch maken via (078) 20 49 367 of stuur een bericht naar mail@creativefloors.nl. Het is helaas niet mogelijk om zonder afspraak de showroom Dordrecht te bezoeken.

Showroom Landerd

In de provincie Noord-Brabant hebben we een showroom in Landerd. Je kunt een afspraak maken om ons te bezoeken aan de Graspeel 35. Zonder afspraak is het helaas niet mogelijk om bij de Showroom Landerd langs te komen. Ons telefoonnummer is (0486) 70 02 06, je kunt ook een bericht sturen naar mail@creativefloors.nl.

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 – 17.00 uur geopend en vrijdag gesloten. Op zaterdag zijn de openingstijden tussen 9.00 – 14.00 uur. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Prijsaanvraag