Gietvloer penthouse Rotterdam

Hartje Rotterdam is een nieuw appartementen complex rijker. CREATIVE FLOORS gietvloeren mocht het complete penthouse voorzien van onze PU UV DUO gietvloer in de kleur Fresh Power.

Wij hebben het project voorafgaand aan het leggen van de gietvloer meerdere malen bezocht. De ondervloer is een anhydriet vloer, welke slecht droogt. De bewoner heeft er alles aan gedaan om de vloer op tijd droog te krijgen. Dit is gebeurd door middel van het opstoken van de vloerverwarming en goed ventileren. In de avond moesten alle ramen dicht en deden de bouwdrogers hun werk. Uiteindelijk was de vloer op tijd droog.

Na de voorbereiding zoals strips plaatsen, schuren, stofzuigen en het aanbrengen van de primerlaag moest de vloer drogen. De volgende dag konden wij de tussenlaag plaatsen welke zorgt voor het reduceren van eventuele scheurvorming. De 3e dag was de gietdag. Wij vragen de bewoners altijd mee te kijken om zo invloed uit te oefenen op het eindresultaat van de betonlook. De ene klant wil veel vegen, de andere klant wil juist minder vegen. De 4e dag hebben wij de vloer 2x transparant afgelakt met onze matte toplaag.

Een verbluffend resultaat, waar ook wij trots op zijn.

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN