Direct uw prijs

Gietvloer nieuwbouw woning Meteren

Gietvloer Meteren

Een mooi nieuwbouw hoekhuis in Meteren. Er is gekozen voor een betonlook gietvloer, dit wil zeggen dat er 2 kleuren gemengd worden om het beton effect na te bootsen.

Het type gietvloer is een niet verkleurende oftewel alifatische PU (Polyurethaan) gietvloer. De hardheid is D50, welke taai-elastisch is.

Reactie van de klant:

“We zijn nog steeds ontzettend blij met de vloer! Zelfs met onze overenthousiaste hond geen problemen!”

 

Wil je een richtprijs weten van onze vloeren. Dat kan eenvoudig via deze link
Gietvloer offerte aanvragen Meteren
Vul alle gegevens in en u weet wat de kosten gaan worden.

 

Op zoek naar een kleur voor uw gietvloer, kijk dan eens op Kleur gietvloer

Gietvloer showroom (40 min vanuit Meteren)

CREATIVE FLOORS gietvloeren
Graspeel 35
5411 LB Zeeland (regio Uden, Schaijk)
T: 0486 – 70 02 06 (alleen op afspraak)
E: mail@creativefloors.nl

 

Terug

Showrooms Creative Floors

Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren en aan een gietvloer te helpen, hebben wij twee showrooms in het land. Je kunt hier, alleen op afspraak, langs komen voor advies. En natuurlijk om voorbeelden van onze gietvloeren te zien. Ontdek hier alles over onze showroom in Dordrecht. Of lees meer over onze showroom in Landerd.

Showroom Dordrecht

In Dordrecht, Zuid-Holland, bevindt onze showroom zich aan Toermalijnring 1100 (tegenover de Makro). Een afspraak om langs te komen kun je telefonisch maken via (078) 20 49 367 of stuur een bericht naar mail@creativefloors.nl. Het is helaas niet mogelijk om zonder afspraak de showroom Dordrecht te bezoeken.

Showroom Landerd

In de provincie Noord-Brabant hebben we een showroom in Landerd. Je kunt een afspraak maken om ons te bezoeken aan de Graspeel 35. Zonder afspraak is het helaas niet mogelijk om bij de Showroom Landerd langs te komen. Ons telefoonnummer is (0486) 70 02 06, je kunt ook een bericht sturen naar mail@creativefloors.nl.

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 – 17.00 uur geopend en vrijdag gesloten. Op zaterdag zijn de openingstijden tussen 9.00 – 14.00 uur. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Prijsaanvraag