Direct uw prijs

Gietvloer Landerd

Gietvloer Maashorst? Creativefloors.nl

Creative Floors is dé specialist in gietvloeren in woningen. Vanuit onze showroom in Maashorst helpen we je graag om de perfecte gietvloer voor jouw woning te kiezen. Woon je in Zuid-Holland? Dan kun je ook een bezoek brengen aan onze showroom in Dordrecht. Vraag gratis een richtprijs aan voor de vloer van jouw keuze of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Gietvloer Maashorst? Creative Floors helpt je met gedegen advies. En zorgt dat jij de gietvloer ontvangt die het beste bij jouw wensen past.

Showroom Gietvloer Maashorst

In Maashorst, Noord-Brabant kun je een bezoek brengen aan onze showroom als je op zoek bent naar een gietvloer in Maashorst en omgeving. Houd er wel even rekening mee dat wij alleen bezoeken op afspraak plannen. Zo weten we zeker dat we voldoende tijd voor je hebben om alles door te nemen. En al je vragen te beantwoorden.

Wij zijn gevestigd aan de Graspeel 35 in Maashorst, regio Uden. Naast het woonhuis is een schuur compleet verbouwd naar een showroom. Vanuit het centrum van Landerd, als ook vanuit Zeeland (Noord-Brabant) bereik je onze showroom voor een gietvloer in Maashorst binnen 10 minuten met de auto. Je herkent de showroom aan een brievenbus langs de kant van de weg met het huisnummer. Het pand ligt aan een rustige landweg, waar ook een fietspad loopt. Als je met de auto komt, kun je voor de showroom gratis parkeren. Natuurlijk is er ook ruimte om een brommer of een fiets te parkeren.

Routebeschrijving

Creative Floors Maashorst
Graspeel 35
5411 LB Zeeland (Noord-Brabant)

Contact en bereikbaarheid voor een gietvloer Maashorst

Voor een bezoek aan onze showroom is het nodig om vooraf een afspraak te maken. Zo weten we zeker dat we voldoende tijd hebben om al je wensen en de mogelijkheden door te nemen. We zijn bereikbaar voor meer informatie en het maken van een afspraak:

  • maandag tot en met donderdag tussen 09.00 – 17.00 uur
  • zaterdag tussen 09.00 – 14.00 uur

In overleg kijken we graag wat het beste uitkomt voor het maken van een afspraak, gedurende onze openingstijden of bijvoorbeeld in de avonduren. Je kunt ons telefonisch bereiken op (0486) 70 02 06 of stuur een mail naar mail@creativefloors.nl.

Creative Floors Gietvloeren Maashorst ontvangt van haar klanten gemiddeld een 5/5 gebaseerd op verschillende reviews. Lees de reviews hier!

Meer over Creative Floors

Hoogwaardige kwaliteit op maat gemaakt

Als je kiest voor een gietvloer in Maashorst van Creative Floor haal je een tijdloze, stijlvolle en kwalitatieve vloer in huis. Wij leggen de vloeren zelf, zodat we kunnen waarborgen dat deze aan onze hoogwaardige eisen voldoen. We bieden vele mogelijkheden zodat je altijd een gietvloer kunt vinden die bij jouw wensen aansluit. Hierdoor is elke vloer uniek. Wij maken de gietvloer namelijk op maat voor jouw kamer, op basis van de kleur en afwerking die we in samenspraak afspreken. Wij adviseren je gedurende het hele proces, van het eerste moment tot na het leggen van de vloer.

Mogelijkheden voor een gietvloer in je woning

Er zijn hedendaags vele mogelijkheden voor een gietvloer in je woning. Met vele uitstralingen. Wij bieden onder meer woonbeton, waarmee je een stoere uitstraling aan je kamer geeft. Je kunt hierbij kiezen uit een tiental intense kleuren. Wil je liever een betonlook uitstraling? Dan is onze Creative PU UV Duo betonlook vloer een aanrader. Deze naadloze gietvloer geeft een strakke uitstraling aan je woning. Met de Creative PU UV Mono egaal leggen we een PU gietvloer in de RAL-kleur die jij wenst. Zo geef je kleur aan je kamer. Als je al een gietvloer hebt die wel een opknapbeurt kan gebruiken, geven we met de Creative PU Refresh je huidige vloer een opfrisbeurt.

Gietvloeren voor elke ruimte

Naast dat gietvloeren je kamer een adembenemende uitstraling geeft, zijn ze ook praktisch. Zo zijn onze gietvloeren naadloos en eenvoudig schoon te maken en houden. Ook kunnen ze in combinatie met vloerverwarming gelegd worden. Als je op zoek bent naar een gietvloer in Maashorst, zorgen wij voor ieder interieur voor een passende gietvloer. Of dit nu voor je woonkamer, de keuken, een slaapkamer of de badkamer is.

Doe inspiratie op en bekijk hier voorbeelden van onze gietvloeren in woningen!

 

Showrooms Creative Floors

Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren en aan een gietvloer te helpen, hebben wij twee showrooms in het land. Je kunt hier, alleen op afspraak, langs komen voor advies. En natuurlijk om voorbeelden van onze gietvloeren te zien. Ontdek hier alles over onze showroom in Dordrecht. Of lees meer over onze showroom in Landerd.

Showroom Dordrecht

In Dordrecht, Zuid-Holland, bevindt onze showroom zich aan Toermalijnring 1100 (tegenover de Makro). Een afspraak om langs te komen kun je telefonisch maken via (078) 20 49 367 of stuur een bericht naar mail@creativefloors.nl. Het is helaas niet mogelijk om zonder afspraak de showroom Dordrecht te bezoeken.

Showroom Landerd

In de provincie Noord-Brabant hebben we een showroom in Landerd. Je kunt een afspraak maken om ons te bezoeken aan de Graspeel 35. Zonder afspraak is het helaas niet mogelijk om bij de Showroom Landerd langs te komen. Ons telefoonnummer is (0486) 70 02 06, je kunt ook een bericht sturen naar mail@creativefloors.nl.

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 – 17.00 uur geopend en vrijdag gesloten. Op zaterdag zijn de openingstijden tussen 9.00 – 14.00 uur. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Prijsaanvraag