Direct uw prijs

Gietvloer woonboerderij woonbeton Etten-Leur

Gelegen in Etten-Leur ligt deze prachtige en ruime woonboerderij. Hier hebben wij de gietvloer gesmeerd. De woonboederij is eerst volledig gerenoveerd. Voordat de stucadoor aan de slag ging hebben wij de tegelvloer geëgaliseerd. De egaline heeft genoeg weken kunnen uitdrogen voordat wij met de gietvloer aan de slag zijn gegaan. Over de egaline vloer hebben wij onze woonbeton in 6 lagen met de hand opgebouwd en aangebracht. Het resultaat is adembenemend inclusief alle meubels en accessoires. De robuuste uitstraling die onze woonbeton heeft, zorgt ervoor dat krassen of vuil minder opvallen. De vloer is makkelijk schoon te maken, naadloos en lijkt enorm veel op een echte betonvloer van 8-10cm dik. Voordeel van onze woonbeton is dat het systeem circa 6mm dik is (inclusief egaline), waardoor de vloerverwarming minimale weerstand ervaart. Ideaal voor renovatie woningen.

Terug

Showrooms Creative Floors

Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren en aan een gietvloer te helpen, hebben wij twee showrooms in het land. Je kunt hier, alleen op afspraak, langs komen voor advies. En natuurlijk om voorbeelden van onze gietvloeren te zien. Ontdek hier alles over onze showroom in Dordrecht. Of lees meer over onze showroom in Landerd.

Showroom Dordrecht

In Dordrecht, Zuid-Holland, bevindt onze showroom zich aan Toermalijnring 1100 (tegenover de Makro). Een afspraak om langs te komen kun je telefonisch maken via (078) 20 49 367 of stuur een bericht naar mail@creativefloors.nl. Het is helaas niet mogelijk om zonder afspraak de showroom Dordrecht te bezoeken.

Showroom Landerd

In de provincie Noord-Brabant hebben we een showroom in Landerd. Je kunt een afspraak maken om ons te bezoeken aan de Graspeel 35. Zonder afspraak is het helaas niet mogelijk om bij de Showroom Landerd langs te komen. Ons telefoonnummer is (0486) 70 02 06, je kunt ook een bericht sturen naar mail@creativefloors.nl.

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 – 17.00 uur geopend en vrijdag gesloten. Op zaterdag zijn de openingstijden tussen 9.00 – 14.00 uur. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Prijsaanvraag