CREATIVE PU UV MONO egaal

PU Gietvloer | Creative Floors

Stel je voor dat de ruimten in je huis op een prachtige manier met elkaar in verbinding staan. Een naadloos geheel, vol van kleur: fel en helder of juist zacht en rustig. Een echte blikvanger of een rustige basis om verder aan te kleden met jouw eigen spullen. Het kan allemaal met een PU gietvloer. Je vloer oogt altijd strak en biedt je de mogelijkheid om eindeloos te variëren met meubels en accessoires en stijlen.

Naadloze PU gietvloer voor elke ruimte

Een PU gietvloer is de perfecte vloer voor in je woning. Het is een naadloze kunststof polyurethaan gietvloer die jarenlang meegaat. Vroeger werd een PU gietvloer voornamelijk voor industriële omgevingen gebruikt. Maar tegenwoordig kun je deze gietvloer juist ook heel goed in je woning laten leggen. En gezien de unieke eigenschappen van de polyurethaan gietvloer kun je deze overal in huis plaatsen – van de woonkamer en keuken tot de slaapkamer en badkamer. Kies voor een warme, moderne uitstraling in huis!

Een gietvloer voor elke interieurstijl

Je verwacht het misschien niet, maar deze gietvloer voelt niet koud aan. En je kunt hem in combinatie met vloerverwarming gebruiken. Zijn elastische karakter voorkomt namelijk dat de vloer gaat scheuren door warmteverschillen. Als je kiest voor een PU gietvloer, haal je een strakke, naadloze gietvloer in huis. Je kunt hem combineren met allerlei interieurstijlen. En doordat de mogelijkheden voor kleuren eindeloos zijn en hij vloeistofdicht is, past deze polyurethaan gietvloer altijd. In elke ruimte van je woning. Deze kunststof gietvloer kan trouwens over een bestaande ondergrond aangebracht worden.

Kenmerken PU gietvloer

De kracht van de PU gietvloer zit in de volgende eigenschappen:

> Antistatisch
> Waterdicht, waardoor de gietvloer ook in de badkamer toegepast kan worden
> Verkrijgbaar in bijna alle kleuren en kleurcombinaties
> Kan over een bestaande vloer gelegd worden
> Kan in combinatie met vloerverwarming gebruikt worden door zijn geringe dikte
> Geluiddempend – draagt dus bij aan geluidsreductie in de woning
  > Slijtvast
> Naadloos – Hierdoor valt stof en vuiligheid iets meer op, zeker kijkend in het strijklicht
> Regelmatig swifferen van vuil en stof zorgt voor een beter leefklimaat
> Nivellerend vermogen
> Elastisch
> Verkleurt niet door zon- en/of daglicht
> Weinig onderhoud nodig
> Hygiënisch

Ondanks dat de PU gietvloer een sterke toplaag heeft, kunnen krassen ontstaan door scherpe voorwerpen of in combinatie met gewicht van het voorwerp. Dit noemen we puntbelasting. Voorkom zoveel mogelijk krassen door een goede inloopmat waar je het vaakst binnenkomt. Zo houd je vuiligheid en zand zoveel mogelijk buiten de deur. Plaats www.scratchnomore.nl viltjes onder de schuivende meubels. En maakt de vloer regelmatig schoon door te swifferen of te stofzuigen. De gietvloer is qua krasbestendigheid of krasvastheid gelijk aan een tegelvloer, parketvloer en houten vloer. Een kras valt door het strakke, naadloze oppervlak alleen iets eerder op.

Verkrijgbare kleuren

Met een PU gietvloer kun je kleur aan je ruimte geven. Deze gietvloer is namelijk in eigenlijk elke RAL-kleur verkrijgbaar, zodat deze perfect bij jouw interieur past. Er zijn 2 varianten mogelijk: egaal van kleur of als betonlook. Bij de betonlook worden 2 kleuren gemengd waardoor er kleurschakeringen ontstaan. Een egale kleur is zonder patronen of effecten. Als je niet zeker bent over de kleur voor jouw vloer, bekijken we dit graag samen met je. Wij weten door onze jarenlange ervaring hoe een kleur in een bepaalde ruimte werkt. En wat past bij welke smaak en inrichting.

kleuren pu gietvloer

Waar kan een polyurethaan gietvloer gelegd worden

We leggen de PU gietvloer in bestaande woningen, appartementen, boerderijen als ook in nieuwbouw woningen. De vloer heeft namelijk slechts enkele millimeters opbouwhoogte nodig. En in een bestaand huis kunnen we de polyurethaan gietvloer over (bijna) elke bestaande ondergrond aanbrengen.

Aangezien dit type gietvloer kleurvast is en dus niet verkleurt als gevolg van uv-stralen behoort het tot de duurdere variant onder de gietvloeren. We spreken hier over een zogenoemde alifatische gietvloer. Er zijn gietvloeren van verschillende kwaliteiten verkrijgbaar.Zo bestaat er ook een aromatische polyurethaan gietvloer. Deze ziet er hetzelfde uit, maar is niet uv-bestendig. Deze variant is goedkoper. Hij wordt meestal toegepast in zakelijke projecten met veel vierkante meters en een beperkt budget. Een ander voordeel van onze kwalitatieve PU gietvloer is dat met materiaal polyurethaan elastisch is en daardoor zelden zal scheuren als de bestaande ondergrond bijvoorbeeld iets ongelijk is.

Andere typen gietvloeren

CREATIVE FLOORS gietvloeren biedt je de keuze uit drie typen gietvloeren voor particuliere gebruik. Is de PU gietvloer niet waar je naar op zoek bent? Kijk dan voor een:

Onderhoud PU gietvloer

Een polyurethaan gietvloer is makkelijk schoon te houden en te onderhouden. In principe kun je met onze Microvezel vloerwisser de gietvloer eenvoudig bijhouden. Je vindt deze in de webshop van www.gietvloerwebshop.nl. Indien de gietvloer wat smoezelig kijkt, kun je water in combinatie met een reiniger gebruiken. Kies voor een Dagelijkse reiniger (wekelijks schoonmaken) of de Intensieve reiniger (periodiek intensief schoonmaken).

Kies voor een moderne uistraling met een funcionele PU gietvloer! Door middel van het geven van de juiste informatie en het door ons stellen van de juiste vragen, gieten wij de perfect passende vloer voor jouw woning! Maak nu een afspraak voor een bezoek aan één van onze showrooms. Wij leggen de polyurethaan gietvloer door heel Nederland.

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN