Direct uw prijs

Problemen met de gietvloer?

Wie op internet zoekt, zal vinden. Zo ook negatieve verhalen over gietvloeren. Met leveranciers die het werk niet goed afleveren of bijvoorbeeld niet op komen dagen als er later problemen zijn. Bij CREATIVE FLOORS vinden we dit geen stijl. Je gietvloer moet goed zijn én blijven. En zo niet, dan lossen we het op!

Als het om gietvloeren gaat, is het van groot belang dat je je laat adviseren door een vakman. Ook is het belangrijk dat je het aanbrengen van de gietvloer aan een professional overlaat. Op die manier krijg je het beste resultaat en een strak oppervlak. En toch komt het bij een gietvloer erg nauw; het kan zijn dat de leverancier het resultaat netjes vindt, terwijl jij je stoort aan die ene streep of een gaatje. Voor ons geldt dat elke klant blijvend tevreden moet zijn. Daar gaan we voor!

Gelukkig is er een algemene richtlijn voor gietvloeren, waarin leveranciers worden gehouden aan specifieke eisen voor het product. Dit biedt meer houvast voor (toekomstige) kopers. En intussen doen wij het voor niet minder dan het beste resultaat.

Algemene richtlijn kunststof gietvloeren

Heb je problemen met je gietvloer of is je gietvloer beschadigd? Vaak is dit goed op te lossen zonder dat je er nog iets van ziet. Door ons geleverd of niet, CREATIVE FLOORS helpt je graag.

Copyright © 2014 R. Opmeer, CREATIVE FLOORS

Terug naar Blog

Showrooms Creative Floors

Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren en aan een gietvloer te helpen, hebben wij twee showrooms in het land. Je kunt hier, alleen op afspraak, langs komen voor advies. En natuurlijk om voorbeelden van onze gietvloeren te zien. Ontdek hier alles over onze showroom in Dordrecht. Of lees meer over onze showroom in Landerd.

Showroom Dordrecht

In Dordrecht, Zuid-Holland, bevindt onze showroom zich aan Toermalijnring 1100 (tegenover de Makro). Een afspraak om langs te komen kun je telefonisch maken via (078) 20 49 367 of stuur een bericht naar mail@creativefloors.nl. Het is helaas niet mogelijk om zonder afspraak de showroom Dordrecht te bezoeken.

Showroom Landerd

In de provincie Noord-Brabant hebben we een showroom in Landerd. Je kunt een afspraak maken om ons te bezoeken aan de Graspeel 35. Zonder afspraak is het helaas niet mogelijk om bij de Showroom Landerd langs te komen. Ons telefoonnummer is (0486) 70 02 06, je kunt ook een bericht sturen naar mail@creativefloors.nl.

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 – 17.00 uur geopend en vrijdag gesloten. Op zaterdag zijn de openingstijden tussen 9.00 – 14.00 uur. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Prijsaanvraag