Direct uw prijs

Een gietvloer in de badkamer

Het is nog betrekkelijk onbekend, maar het kan. Wij vinden het bijzonder stijlvol: een gietvloer in je badkamer. Geen naden, geen voegen. Alleen één strak, glad oppervlak op de vloer en zelfs ook op de wanden. Waterdicht en toch ademend. Het geeft je badkamer een eersteklas uitstraling. Niet onbelangrijk, schoonmaken wordt een stuk gemakkelijker. Wat moet je verder weten over een gietvloer in de badkamer?

Het belangrijkste is dat de gietvloer vloeistofdicht is. Het moet natuurlijk niet gaan lekken! Met de juiste producten en de goede manier van aanbrengen is dit geen enkel probleem. De vakman zorgt voor een vlakke ondergrond en brengt diverse lagen aan. Er komt geen water in voegen of naden, want de badkamer wordt één naadloos geheel. Bovendien hygiënisch: bacteriën en schimmels krijgen geen kans. Ben je bang dat het glad wordt? Met een antisliplaag neem je het zekere voor het onzekere.

De ruimte lijkt er groter door en de gietvloer combineert perfect met vloerverwarming. Wel zo comfortabel in je badkamer! Je kunt kiezen uit oneindig veel kleurschakeringen. Zo blijf je nog eens wat langer in bad liggen…

Bij CREATIVE FLOORS bieden we je een enorme keuze aan kleuren en materialen in gietvloeren. Laat je informeren over de mooiste optie voor jouw badkamer.

Copyright © 2014 R. Opmeer, CREATIVE FLOORS

Terug naar Blog

Showrooms Creative Floors

Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren en aan een gietvloer te helpen, hebben wij twee showrooms in het land. Je kunt hier, alleen op afspraak, langs komen voor advies. En natuurlijk om voorbeelden van onze gietvloeren te zien. Ontdek hier alles over onze showroom in Dordrecht. Of lees meer over onze showroom in Landerd.

Showroom Dordrecht

In Dordrecht, Zuid-Holland, bevindt onze showroom zich aan Toermalijnring 1100 (tegenover de Makro). Een afspraak om langs te komen kun je telefonisch maken via (078) 20 49 367 of stuur een bericht naar mail@creativefloors.nl. Het is helaas niet mogelijk om zonder afspraak de showroom Dordrecht te bezoeken.

Showroom Landerd

In de provincie Noord-Brabant hebben we een showroom in Landerd. Je kunt een afspraak maken om ons te bezoeken aan de Graspeel 35. Zonder afspraak is het helaas niet mogelijk om bij de Showroom Landerd langs te komen. Ons telefoonnummer is (0486) 70 02 06, je kunt ook een bericht sturen naar mail@creativefloors.nl.

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 – 17.00 uur geopend en vrijdag gesloten. Op zaterdag zijn de openingstijden tussen 9.00 – 14.00 uur. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Prijsaanvraag