Gietvloer Vergelijk

Gietvloer vergelijk | Gietvloer vergelijken

Een gietvloer vergelijken lijkt eenvoudig, maar dat is niet altijd zo. Creative floors weet wat er wordt aangeboden in de markt. Hierdoor kunnen wij een gietvloer vergelijk afgeven aan de klanten. Om er zeker van te zijn kunnen er ook nog enkele onafhankelijke bedrijven gespecialiseerd op kunststof vloer advies de vergelijking bekijken en/of opstellen. Dit geeft extra zekerheid. Informeer bij ons naar de mogelijkheden, wij helpen u graag met u gietvloer vergelijk of de bedrijven die gespecialiseerd zijn in deze vergelijkingen.

 

Hoe vergelijk ik gietvloeren?

Er zijn verschillende aanbieders, met verschillende specialiteiten. U kunt aan de hand van de onderstaande punten een basis vergelijk maken voor gietvloeren:

1) Zijn de vloersysteembenamingen ongeveer gelijk?
Als we een PU gietvloer willen vergelijken dan moet dit ik elke offerte van een aanbieder duidelijk omschreven staan.

2) Is het vloersysteem geschikt voor uw toepassing?
Niet elk vloersysteem is geschikt voor bepaalde toepassingen.

3) Hoe is de opbouw van het vloersysteem? Hoe gaat de aanbieder te werk?

4) Is het vloersysteem (gietvloer) kleurecht of gevoelig voor verkleuring?
Niet elk vloersysteem blijft kleurecht. Informeer hier goed naar.

5) Heeft de aanbieder een keurmerk of keurmerken?
Een keurmerk zoals NOA Afbouw zorgt ervoor dat de garantie altijd doorloopt, zelfs na een faillissement van een aanbieder.

6) Is de aanbieder een verkoopmaatschappij of leggen zij de vloeren zelf?
Een bedrijf dat de vloeren zelf legt heeft in onze beleving altijd de voorkeur. Korte lijnen en dicht bij de vloer. Een bedrijf dat de vloeren zelf legt kan snel handelen indien er iets mis gaat.

7) Heeft het bedrijf een showroom? Hoe lang bestaat het bedrijf al?
Dit zijn aspecten die ook meewegen met het vergelijk. Bedrijven die al enige tijd bestaan hebben meer in hun mars en zijn beter ingesteld op vreemde situaties. De ervaring en kwaliteit komt altijd boven drijven.