CREATIVE COLOUR (PU gietvloer)

Geef kleur aan je ruimte

Stel je voor dat de ruimten in je huis of bedrijf op een prachtige manier met elkaar in verbinding staan. Een naadloos geheel, vol van kleur: fel en helder of juist zacht en rustig. Een echte blikvanger of een rustige basis om verder aan te kleden met jouw eigen spullen. Het kan allemaal. Je vloer oogt altijd strak en biedt je de mogelijkheid om eindeloos te variëren met meubels en accessoires.

blushing-lila_150px  cotton-white_150px  cute-blue_150px  gentle-green_150px  chalky-grey_150px  medal-yellow_150px

avenue-leather_150px  fabulous-red_150px  comfortable-taupe_150px  stylish-grey_150px  misty-grey_150px  fossil-grey_150px

dusty-grey_150px  calm-grey_150px  basic-white_150px  iron-grey_150px  cryptic-grey_150px  confusing-aqua_150px

 

Stijlvol en ideaal in gebruik

Een vloer om op te wonen en leven. En bovendien zeer geschikt voor zakelijk gebruik. Deze gietvloer is comfortabel, slijtvast, schoon en safe. En er is keuze te over: CREATIVE COLOUR is verkrijgbaar in vrijwel alle RAL en NCS kleuren. Perfect egaal in alle opzichten. Of ga je voor een gemêleerde betonlook?

Zien, voelen, testen?

Ervaar onze gietvloeren: kom kijken, voelen en testen. Een vloer beleven kan natuurlijk het beste in het echt. We helpen je graag met jouw wensen.
> Bezoek onze online showroom
> Neem contact op voor meer info of een afspraak

Technische specificatie PU gietvloer

CREATIVE COLOUR is een polyurethaan gietvloer. Het is een naadloze gietvloer die uit verschillende lagen bestaat. De gemiddelde dikte is 3 millimeter. Polyurethaan is een hoogwaardig, taai elastisch kunststofproduct dat erg onderhoudsvriendelijk is. Meer pluspunten: anti-allergisch, vloeistofdicht en zeer slijtvast. Informeer naar de verschillende varianten: met mogelijke verkleuring na verloop van tijd of levenslang 100% kleurecht.

> Technische specificatie CREATIVE COLOUR (PU Gietvloer 1 kleur)

Voor divers gebruik

Thuis: woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, toilet
Professioneel: winkel, showroom, bedrijfspand, horeca

Gietvloer over tegelvloer

> Algemeen schoonmaakadvies kunststof gietvloeren
> Veelgestelde vragen

 

calculator73Direct gietvloer offerte aanvragen

Gietvloer 1 kleur