Offerte collectieve inkoop

Voordeel bij samen gietvloer kopen

Misschien betrek je over een tijdje je nieuwbouwwoning. Net als je nieuwe buren! Al eens gedacht aan het collectief inkopen van een gietvloer? Samen een gietvloer kopen kan een flinke korting opleveren. En als de uitvoering tegelijk plaatsvindt, loopt dat voordeel verder op. Bij CREATIVE FLOORS maken we graag een mooie gietvloer aanbieding voor jullie op maat.
Samen inkopen bespaart geld
Hoe meer m2 afgenomen wordt, hoe lager de prijs kan worden. Collectieve inkoop van gietvloeren kan bijzonder interessant zijn voor VvE’s, woningcorporaties, ondernemers en bewoners van een nieuwbouwwoning. En natuurlijk houdt CREATIVE FLOORS daarbij alle ruimte voor individuele wensen en eisen.

In een nieuw appartementencomplex in Rotterdam waren zeven bewoners geïnteresseerd in een gietvloer. Zij hebben de handen ineengeslagen en CREATIVE FLOORS benaderd. Wij konden hen een scherpe aanbieding doen. En inmiddels hebben deze zeven bewoners allemaal een prachtig strakke vloer, afgewerkt naar hun eigen smaak.

Offerte collectieve inkoop gietvloer
Benieuwd hoeveel korting jullie kunnen krijgen op de gietvloer van je wens? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van het samen aanschaffen van een gietvloer. Neem gerust contact met ons op of vul bij je offerteaanvraag in dat je geïnteresseerd bent in gezamenlijke inkoop.

calculator73Direct gietvloer offerte aanvragen