CREATIVE CEMENT (Minerale gietvloer)

Duurzaam en modern

Wat een uitstraling! Een moderne look voor je interieur, maar met een levend karakter. Door het gebruik krijgt de cementlook meer pit. Privé en professioneel. En dat alles duurzaam en zacht voor het milieu. CREATIVE CEMENT (minerale gietvloer) : op basis van 100% natuurlijke mineralen. De robuuste ondergrond voor uw industriële inrichting.

kleuren-cement-gebonden-gietvloer

Een stoere look

De minerale CREATIVE CEMENT gietvloer is geschikt voor divers gebruik. Deze gietvloer is naadloos, duurzaam en heeft zoals elk natuurproduct een uniek karakter. Jouw interieur krijgt een krachtige basis: verkrijgbaar in een reeks van 12 intense kleuren.

Zien, voelen, testen?

Ervaar onze gietvloeren: kom kijken, voelen en testen. Een vloer beleven kan natuurlijk het beste in het echt. We helpen je graag met jouw wensen.

> Bezoek onze online showroom
> Neem contact op voor meer info of een afspraak

Karakteristieken

CREATIVE CEMENT is samengesteld uit natuurlijke materialen. Eigenschappen zoals pinholes, pigmentvlekjes, bruisplekken en kleurverschillen horen bij de karakteristieken van het product en worden niet beschouwd als gebrek.

– Pinholes zijn minuscule gaatjes in het vloeroppervlak
– Tintverschillen in de vorm van vegen of druppels ten gevolge van het werken met de spaan
– Kleurvlekjes door pigment- of polymeerconcentraties of roestdeeltjes
– Door het ambachtelijke proces kunnen spaanslagen en spaanaanzetten in de vorm van reliëf zichtbaar zijn.

De kleur van de CREATIVE CEMENT wordt mede bepaald door het natuurlijk basismateriaal. Een uitgekozen kleur is indicatief en kan afwijken van het getoonde monster.

CREATIVE CEMENT is ondergrond volgend. Ondervloeren zijn niet geheel vlak waardoor kiertjes zichtbaar kunnen zijn bij het plaatsen van de plinten achteraf. Dit kunt u, indien gewenst, corrigeren met kit.

De kans op haarscheurtjes als gevolg van krimp in CREATIVE CEMENT is aanwezig.

Een CREATIVE CEMENT vloerafwerking heeft 28 dagen na aanbrengen 90% van zijn eindsterkte bereikt, de volledige eindsterkte is bereikt na 6 maanden. Gedurende de eerste 28 dagen wijzen we u er dan ook op behoedzaam te zijn en puntbelasting te vermijden.

Door regelmatig het onderhoudsmiddel toe te voegen worden de poriën dichter en zal de kans vlekvorming verminderen.
Normaal onderhoud: stofzuigen, stofwissen (swiffer) en dweilen met water of bij hardnekkig vuil met onderhoudsmiddel.
Het wordt aangeraden om met zachte borstel te stofzuigen, en speciale rubber wieltjes/pootjes onder stoelen en tafels te plaatsen om krassen te voorkomen.

De bovenstaande verschijnselen maken de CREATIVE CEMENT vloer tot een unieke gietvloer. Zij vormen geen gebrek, maar geven de vloer zijn eigen charme.

Technische specificaties CREATIVE CEMENT (minerale gietvloer)

CREATIVE CEMENT is een minerale gietvloer. Het is een naadloze, gepolijste gietvloer met daar overheen een waslaag. De gemiddelde dikte is 5 tot 6 millimeter. Cement is een hoogwaardig hard natuurproduct. Meer voordelen: anti-allergisch, slijtvast en oplosmiddelvrij.

Waar toe te passen

Thuis: woonkamer, keuken, slaapkamer
Professioneel: winkel, bedrijfspand, showroom

> Schoonmaakadvies
> Veelgestelde vragen

 

calculator73Direct gietvloer offerte aanvragen

Gietvloer minerale cementgebonden