Gietvloer Druten

Gietvloer Drutengietvloer bavel
Overweeg je om een nieuwe gietvloer aan te schaffen? In Druten zijn al velen je voorgegaan: CREATIVE FLOORS levert voor elk huis de ideale gietvloer, afgewerkt naar jouw smaak en wensen. Wil je een gietvloer voor je badkamer, keuken, woonkamer, garage, toilet of zelfs voor de hele woning? Bij ons krijg je een advies dat op jou is afgestemd. We hebben diverse soorten gietvloeren: keuze te over voor jouw interieur, passend bij elk budget en natuurlijk kun je uitzoeken wat je het allermooist vindt. CREATIVE FLOORS werkt voor klanten in heel Nederland. Ook in Druten zijn we je met plezier van dienst!

Gietvloer nieuwbouwwoning Druten
Heb je een nieuwbouwwoning gekocht in Druten? Of ga je zelf een huis bouwen in Druten? Veel mensen kiezen in een nieuwbouwwoning voor vloerverwarming. Onze gietvloeren zijn hier ideaal mee te combineren. We denken graag met je mee over de juiste soort gietvloer voor jouw nieuwe huis.

Gietvloer bestaande woning Druten
In een bestaande woning ligt er vaak een tegelvloer of een cementdekvloer met laminaat of parket. Ook hier is het toepassen van een gietvloer geen probleem: wij kunnen jouw vloer voorzien van een geheel nieuwe look. Onze gietvloer kan niet over een houten ondervloer worden aangebracht. Vraag naar onze speciale richtlijnen hiervoor! We komen graag bij jou in Druten kijken om te adviseren over de mogelijkheden.

Gietvloer zakelijk Druten
Wij leveren oplossingen voor vloeren in woningen te Druten. Dat kan een standaard kwaliteitsproduct zijn, maar ook een speciale print op maat. We zorgen voor een perfecte combinatie van jouw wensen en de beste keus voor de ruimte.

Soorten gietvloeren
Kies voor kleur, milieuvriendelijk, een persoonlijke print of een stoere betonlook: CREATIVE FLOORS maakt een gietvloer die de jouwe is. Of fris je bestaande gietvloer op met een nieuwe toplaag of andere kleur.
CREATIVE COLOUR (PU UV 1 kleur)  |  CREATIVE BETONLOOK (PU UV 2 kleuren gemengd)  |  CREATIVE CEMENT (Minerale gietvloer)

 

calculator73Direct gietvloer offerte aanvragen