Gietvloer appartement

Appartement: een vloer om op te levenGietvloer slaapkamer
Jouw appartement kan één prachtig geheel worden. Alle ruimten met elkaar in verbinding. Naadloos en vol sfeer. Jouw gietvloer wordt de rustige basis of juist een opvallende ondergrond voor je meubels. In jouw appartement kan alles, zodat jij er heerlijk woont.

Gietvloer geschikt voor appartement?
Een gietvloer is zeer geschikt voor toepassing in een appartement. De meest gebruikelijke ondervloer voor appartementen is de anhydrietvloer. Dit is een zeer vlakke ondervloer. We impregneren anhydriet extra, voor een goede hechting.
Woon je in een oud gebouw? Dan gebruiken we een ondermat om geluid te dempen. Zo hebben jij en je buren geen last van eventuele geluiden bij het lopen of spelen.
We adviseren je graag over het type gietvloer dat het beste in jouw appartement past. Zo is een zachte polyurethaan (PU) gietvloer, zoals merknaam (link), van zichzelf al geluidsreducerend. Ook een combinatie met vloerverwarming is mogelijk.

Voordelen van de CREATIVE FLOORS gietvloeren:
• Modern, strak, naadloos
• Slijtvast, vloeistofdicht, geluidsisolerend, brandveilig
• Comfortabel aan de voeten
• Ook geschikt voor badkamer en toilet
• Te combineren met vloerverwarming
• In diverse kleuren, structuren en patronen verkrijgbaar
• Korte doorlooptijd voor het aanbrengen (2 tot 4 dagen)
• Zeer onderhoudsvriendelijk en stofarm
• Interessante prijs

Geschikt voor elke ondergrond
Onze gietvloeren zijn aan te brengen over vrijwel alle soorten ondergronden. Marmoleum, cementdekvloer, anhydrietvloer, hout, tegels of beton: het is allemaal geen enkel probleem. Informeer gerust naar de mogelijkheden, we adviseren je graag!

Soorten vloeren
Onder het kopje Gietvloeren vind je het assortiment gietvloeren dat CREATIVE FLOORS voor je heeft. Eco-vriendelijk, extra sterk, krasvast, betrouwbaar of juist creatief? We maken het voor je. Neem eens een kijkje bij de diverse vloersystemen en in onze online showroom. Ook hier geldt dat we graag met je meedenken over de beste oplossing.

Zien, voelen, testen?
Ervaar onze gietvloeren: kom kijken, voelen en testen. Een vloer beleven kan natuurlijk het beste in het echt. We helpen je graag met jouw wensen.

> Op zoek naar inspiratie?
> Bereken de prijs voor jouw gietvloer
> Neem contact op voor meer info of een afspraak

 

calculator73Direct gietvloer offerte aanvragen

 

Gietvloer appartement