Eigen ontwerp

Wees je eigen ontwerper. Met de CREATIVE PRINT gietvloer maak je een persoonlijk en exclusief design. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een exclusieve, strakke gietvloer met foto, logo of speciale print. Origineel, artistiek en creatief: jouw gietvloer wordt een kunstwerk. Laat je fantasie de vrije loop en wij maken er iets moois van.

 

Persoonlijk gietwerk

Naast vloeren, wandpanelen, tafelbladen en meubels kun je ook persoonlijke spullen laten ingieten. Bijvoorbeeld een logo van een bedrijf, een foto van je kind of een ander aandenken als cadeau.

 

Meubels opknappen

Je oude meubels in een nieuw jasje? CREATIVE FLOORS begiet meubels met allerlei designs. Er kunnen glitters toegevoegd worden, we begieten je tafelblad met een 3D-effect of we maken diverse kleurcombinaties. Een paar voorbeelden op een rij:

gietwerk meubels     

     

 

Paneelwand / wandpaneel

Naast gietvloeren maakt CREATIVE FLOORS ook wandpanelen in allerlei designs. Een prachtige oplossing om een ruimte creatief in te delen. En nog op een mooie, spannende manier ook! De onderstaande afbeelding is onze roestdesign wand. Jouw ideeën horen we graag.

gegoten wandpaneel